Menu
Your Cart

Livrare lenjerie modelatoare

Livrare lenjerie modelatoare

Lenjeria pentru femei este un cadou care nu ar trebui sa dezamageasca vreodata. Incercam si noi, prin oferta noastra, sa spriinim acest lucru. 
Costuri de livrare prin curier

Daca sunteti interesata de lenjerie, ati comandat de la noi sau tocmai vreti sa plasati o comanda, trebuie sa cunoasteti si informatiile despre costuri.

Exista o taxa de livrare, perceputa de partenerii nostri transportatori. Expedierea comenzilor se face prin firmele de curierat Fan Courier si Sameday Curier, sau prin Posta Romana.

Tarif standard de expediere Curierat si Posta: 13.90 lei

Tarif suplimentar de expediere perceput in cazul localitatilor mai indepartate de centrul logistic al firmei de curierat:  in cazul in care se percep tarife suplimentare pentruy kilometri aditionali va vom informa inainte de livrare.

Tarif special pentru comenzile de peste 190 lei: 0 lei. transportul este gratis daca plasati o comanda mai mare de aceasta suma.

Fiecare transport este insotit de un document de expediere, al carui numar unic va fi comunicat de noi in cazul in care doriti sa urmariti stadiul livrarii.

! Important ! Se percepe o singura taxa de transport atunci cand alegeti sa comandati in aceeasi zi pe www.burtiere.ro si pe www.magazinuldoamnelor.ro

 

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți.