Menu
Your Cart

Burtiere angro

Va oferim pentru revanzare lenjerie intima si dresuri, burtiere angro si corsete modelatoare. Produsele noastre oferite in sistem angro sunt din import si au fost verificate din punctul de vedere al impactului pe piata din Romania. Produsele de lenjerie intima se vand in multiplu de 3 pentru o masura si culoare, in functie de stocul disponibil. Oferta angro se adreseaza persoanelor juridice in principal, dar daca o persoana fizica doreste sa achizitioneze, de exemplu, burtiere angro acest lucru este posibil cu respectarea baremului de multiplu de 3 produse pe numar si culoare.

Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de informatii suplimentare. De asemenea, nu ezitati sa ne contactati pentru a cere date si despre alte produse ce ar putea fi livrate en gros si care nu sunt listate pe site. Este cazul, de exemplu, al produselor oferite pe siteul Magazinul Doamnelor

Nu sunt produse în această categorie.

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți în regulă cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți.