Fiecare dintre noi viseaza la o silueta frumoasa si subtire. Realizarea ei este posibila datorita purtarii lenjeriei de corectie si modelarii imperfectiunilor feminine. Oricum, trebuie sa alegeti cu atentie aceste piese de imbracaminte pentru a-si maximiza eficacitatea atunci cand sunt purtate. Utilizarea regulata si corecta a lenjeriei modelatoare aduce rezultatele dorite. Datorita acesteia, vom subtia coapsele, talia, aplatizam stomacul si chiar vom ridica sanii si fesele. Astfel de lenjerie poate fi purtata cu succes sub haine, deoarece nu este vizibila.

O slabire sanatoasa

Magazinul Doamnelor si burtiere.ro ofera o selectie larga de lenjerie de corectie si modelatoare. De remarcat este faptul ca sunt confectionate doar din materiale de cea mai inalta calitate. Acestea se adapteaza usor la forma corpului, garantand in acelasi timp o circulatie a sangelui adecvata.

Cum arata lenjeria modelatoare ideala

O gama larga de produse, dimensiuni si culori va va permite sa alegeti lenjerie corecta si de modelare, motiv pentru care va incurajam sa faceti cumparaturi la Magazinul Doamnelor sau burtiere.ro.

Lenjeria de slabit, care se potriveste perfect, nu comprima si imbraca usor pielea pe tot parcursul zilei.

Datorita cusaturilor plate, de inalta calitate, lenjeria de slabire este foarte confortabila si nu iese in evidenta sub imbracaminte stransa.