Burtiera modelatoare este prin definitie un articol de lenjerie intima pragmatic, functional. Isi indeplineste scopul functional in mod "tacut", pe sub imbracaminte. Efectul sau vizual este raspunsul la cerintele doamnelor sau domnisoarelor de a-si recapata silueta mult visata. Un slip modelator nu este sesizabil pe sub haine, nu se ruleaza, nu face cute, doar strange si formeaza corpul. Asta se vede pe solduri, pe abdomen, in zona posterioara. Sunt la fel de discrete si burtierele cu picior sau benzile de compresie.

Si totusi... 

Albe, negre, bej, burtierele modelatoare sunt asociate cu aceste culori clasice. Bune de asortat cu piesele de imbracaminte si usor de identificat ca baza in lenjeria intima. Acum, magazinul online burtiere.ro a venit cu o culoare inedita in peisajul lenjeriei de corectie sau formare corporala. Acest roz pastelat, asternut pe un material satinat, reprezinta o excelenta alegere pentru femeile care nu doar vor sa iasa din tipare, dar vor mult mai mult de la propria lenjerie. 

Bucurati-va de un chilot modelator de inalt control!

Cu burtiera modelatoare BBL 124 silueta dumneavoastra va fi mentinuta subtire si mereu in forma. Bumbacul de calitate din acest produs de modelare corporala va face sa va simtiti confortabil de-a lungul intregii zile.

Acest chilot modelator inalt BBL 124  roz este conceput din doua segmente de material. Partea superioara este confectionata dintr-un material ce contine 13% elastan si restul poliamida. Broderia frontala ii confera un deosebit aspect feminin si delicat. Materialul este satinat, iar culoarea roz ii confera multiple functionalitati.

In zona inferioara, confortul indelungat la purtarea burtierei este asigurat cu 92% bumbac si 8% elastan. In partea inghinala, clinul de bumbac 100% este intarit.

Burtiera inalta actioneaza in zona abdomenului, formand o talie subtire si cu linii naturale. Partea posterioara are un efect de bombare. O delicata broderie marcheaza marginile produsului. Este conceput astfel incat sa nu se vada pe sub haine, slipul modelator fiind genul care nu face cute si nu se ruleaza.

Va recomandam sa spalati in apa cu temperatura de maxim 40 grade Celsius, sa nu calcati si sa agatati pentru uscare. Nu folositi inalbitori si nici uscarea prin centrifugare.